5E8A1821 (1).jpg

Middag Oslo Sentrum

Prima Fila Ristorante er en koselig restaurant i hjertet av byen. Hos oss kan du nyte en bedre middag i Oslo sentrum, omgitt av ekte italiensk atmosfære og matglede. Med sentral beliggenhet og gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret, er Prima Fila Ristorante det perfekte stedet for å starte en kveld ute i Oslos bykjerne.

Middag med gode italienske råvarer

Vår spesialitet er gode italienske råvarer og en imøtekommende betjening. Vi mener kvalitet er nøkkelen til suksess, og vårt mål er å gi våre gjester det beste Italia har å by på. De fleste råvarer importeres fra Italia, dermed får våre gjester en mest mulig autentisk meny. Bli med på en reise gjennom landets 20 regioner, og få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

I ekte italiensk tradisjon streber vi etter å opprettholde den gode kvaliteten på både mat og service. Vi vil derfor gjøre vårt beste for at deres middag i Oslo sentrum blir en behagelig og ikke minst smaksrik opplevelse. På menyen finner du et bredt utvalg av både varme og kalde retter, og vi kan love noe for enhver smak. Vi har også et spennende utvalg av importert vin og øl som gjør middagen komplett.

Sjekk gjerne ut menyen vår!

Middag med sentral beliggenhet

Restauranten har sentral beliggenhet, med kort gåavstand til både taxi og offentlig transport. Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stedet for en middag i Oslo sentrum. Om sommeren utvider vi restauranten med en stor uteservering, med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og rådhuset. Ta med deg godt selskap, så sørger vi for deilig italiensk mat og en varm atmosfære.

Vi har også en fin uteservering for deg som ønsker å hygge deg ute i solen. Ta med deg gode kollegaer eller venner ut på lunsj eller middag midt i sentrum av Oslo

Vi tar også bordbestilling

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å ha deg på Prima Fila Ristorante, og gi din middag i Oslo sentrum det lille ekstra.