lunsj.jpg

Lunsj Oslo Sentrum

Prima Fila Ristorante er en koselig og lun restaurant i Oslo, perfekt for en deilig lunsj med venner eller kollegaer. Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport ligger alt til rette for at din lunsj i Oslo sentrum skal gå smidig og smertefritt. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du også kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stoppestedet for en deilig lunsj når du er ute å farter i byen.

Ta med dine venner på en smaksopplevelse og en reise gjennom Italias 20 regioner. Med koselig stemning, god mat og drikke, hyggelig og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at deres lunsj i Oslo sentrum vil bli en behagelig og smaksrik opplevelse. Vi har et stort utvalg av kalde og varme retter, så alle vil nok finne en lunsjrett de kan like hos oss.

På sommerstid er Prima Fila et ypperlig sted for lunsj i Oslo sentrum, med en god matbit og noe godt i glasset vil dagen bli fullkommen. Vi har en stor uteservering med flott utsikt over hele Fridtjof Nansens Plass og rådhuset. Noe som gjør det til et ideelt sted å se på bylivet og alle menneskene som går forbi. Ta med venner eller kollegaer på lunsj i Oslo sentrum, sommer som vinter. Vi lover deg deilig Italiensk mat og en hyggelig opplevelse.

Kontakt oss gjerne på telefon, kom innom eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den perfekte restauranten for lunsj i Oslo sentrum.