lunsj.jpg
lunsj Oslo.jpg

Lunsj Oslo Sentrum

Prima Fila Ristorante er en koselig og lun restaurant i Oslo, perfekt når du skal nyte en deilig lunsj med venner eller kollegaer.

En smak av Italia

Ta med dine venner på en smaksopplevelse og en reise gjennom Italias 20 regioner. Det italienske kjøkkenet er kjent for sitt regionale mangfold, noe du også vil oppleve hos oss. På vår meny finner du spesialiteter fra hele Italia - så er du en av de som setter ekstra pris på italiensk kokkekunst er Prima Fila stedet for din lunsj i Oslo sentrum.

Med koselig stemning, god mat og drikke, hyggelig og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at deres lunsj i Oslo sentrum vil bli en behagelig og smaksrik opplevelse. Vi har et stort utvalg av kalde og varme retter, så alle vil nok finne en lunsjrett de kan like hos oss. Du tar med deg hyggelig selskap, så ordner vi smaksopplevelsen.

For å sette en ekstra spiss på måltidet, kan du unne deg selv et glass vin. Enten du foretrekker rød eller hvit, er vin en vesentlig del av det italienske kjøkken og vil definitivt komplettere din matopplevelse. Hos Prima FIla har vi et bredt vinkart, slik at du kan få en fullverdig italiensk matopplevelse. Spør gjerne vår flinke betjening, som kan hjelpe deg med å finne den perfekte drikke til din valgte rett.

Sentral beliggenhet

Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport ligger alt til rette for at din lunsj i Oslo sentrum skal gå smidig og smertefritt. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du også kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret.

Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stoppestedet for din lunsj i Oslo sentrum. Her kan du nyte et deilig måltid, før du drar videre på shopping i Karl Johan, eller ta deg en forfriskende spasertur langs idylliske Aker Brygge. For deg som jobber i sentrum, er dette også et ypperlig sted å ta en koselig lunsj med jobben.

Stor uteservering

På sommerstid er Prima Fila et ypperlig sted for lunsj i Oslo sentrum - med en god matbit og noe godt i glasset vil dagen bli fullkommen. Vi har en stor uteservering med flott utsikt over hele Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør Prima Fila til et ideelt sted å se på bylivet og alle menneskene som går forbi.

Hva er vel bedre enn en en deilig lunsj i sommersola? Ta med venner eller kollegaer på lunsj i Oslo sentrum, sommer som vinter. Vi lover deg deilig italiensk mat og en hyggelig opplevelse.

Kontakt oss gjerne på telefon, kom innom eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den perfekte restauranten for lunsj i Oslo sentrum.