kjøtt.jpg

Julebord Oslo

Magasinet i Dagbladet skrev at du kan spise deg gjennom Italias 20 regioner på vår restaurant - dette gjelder også for et eventuelt julebord! Med deilig italiensk mat vil et julebord hos oss skille seg ut fra det tradisjonelle, men matopplevelsen og atmosfæren vil gjøre deres neste julebord i Oslo til en minneverdig opplevelse.

Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få et julebord i Oslo med mat og drikke du sjeldent finner utenfor Italias grenser. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste av råvarer og service når de kommer til julebord i Oslo, på vår hyggelige italienske restaurant.

Med enkel adkomst og kort vei til taxi og offentlig transport ligger alt til rette for at deres julebord i Oslo skal gå smidig og smertefritt. Takket være vår fantastiske plassering midt i Oslo sentrum har du også kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. Dette gjør Prima Fila Ristorante til det ideelle stedet for deres neste kulinariske opplevelse sammen.

Ta med dine venner på julebord og en reise gjennom Italias 20 regioner. Med koselig stemning, god mat og drikke, hyggelig og imøtekommende betjening, vil vi gjøre vårt beste for at dere får et fullkomment julebord i Oslo, deilig mat, drikke og god stemming.. Vi har et stort utvalg av kalde og varme retter, så alle vil nok finne en rett de kan like. Vi har sammensatte menyer som passer perfekt til store arrangementer og julebord.

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bestilling av julebord. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den sjarmerende italienske restauranten i Oslo sentrum.