kjøtt.jpg
Primafila_01_jmn2009 (1).jpg

Julebord Oslo

Prima Fila Ristorante er det ideelle stedet for julebord i Oslo.

Kontakt oss gjerne på telefon 22422750 eller gjennom vårt enkle kontaktskjema, dersom du er ute etter julebord i Oslo.

Smaken av Italia

Med deilig, italiensk mat på menyen vil et julebord hos oss skille seg ut fra det tradisjonelle norske. Hos Prima Fila finner du en matopplevelse og en atmosfære som vil gjøre ditt neste julebord i Oslo til en minneverdig opplevelse. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at våre gjester skal få det aller beste av råvarer og service i vår hyggelige restaurant.

Magasinet i Dagbladet skrev at du kan spise deg gjennom Italias 20 regioner på vår restaurant - la dette være rammen for ditt neste julebord i Oslo! Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på mat og service, slik at du kan få et julebord med mat og drikke du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

Vår meny er fullpakket med italienske godbiter. Her finner du blant annet pasta, salat, fisk, kjøtt og pizza. Med et stort utvalg i kalde og varme retter, kan alle finne en rett de liker hos oss. Se hele menyen her. For arrangementer og julebord i Oslo, har vi sammensatte menyer som er spesielt utviklet med tanke på større selskap. På vinkartet finner du lokale viner fra hele Italia. Ta med dine venner og kolleger på julebord og en reise gjennom Italias 20 regioner. Med koselig stemning, god mat og drikke og hyggelig betjening, vil vi gjøre vårt beste for at dere skal få et fullkomment julebord i Oslo.

Bestill en opplevelse hos oss

På Prima Fila Ristorante har vi god plass til selskap. Våre koselige og sentrale lokaler rommer over 100 sitteplasser. Her kan det dekkes til langbord, og det kan ordnes med kreative bordoppsatser. Vi har også uteservering om sommeren. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å planlegge og organisere ditt neste selskap eller julebord i Oslo.

Hvis du er ute etter en annerledes opplevelse til ditt julebord, er du velkommen hos oss. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den mest sjarmerende italienske restauranten i Oslo sentrum.

Her finner du oss

Vår hyggelige restaurant ligger på Fridtjof Nansens plass midt i Oslo sentrum. Med denne fantastiske plasseringen har du kort gangavstand til Aker Brygge, Karl Johan og Nationaltheatret. Med enkel adkomst til taxi og offentlig transport, ligger alt til rette for at deres julebord i Oslo skal gå smidig og smertefritt.

Prima Fila Ristorante er det ideelle stedet for deres neste kulinariske opplevelse sammen, enten du er ute etter en romantisk aften og intim atmosfære, eller skal arrangere julebord i Oslo. Book ditt bord i dag.  

Du finner oss også på Instagram.