Italiensk-pizza1.jpg

Italiensk Pizza Oslo

"Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner". Dette skrev Magasinet i Dagbladet om vår hyggelige restaurant i Oslo sentrum. Vi er en italiensk restaurant som er opptatt av at ting skal gjøres riktig, på den italienske måten. Derfor steker vi pizza i egen stenovn, med de ferskeste råvarene østlandet har å by på, og selvfølgelig et stort utvalg varer hentet inn fra Italia. Alt dette for å gi deg følelsen av Italia, med en ekte Italiensk pizza i Oslo sentrum.

Vi streber etter å opprettholde den gode og kvaliteten på både vår pizza og servicen, slik at du kan få en Italiensk pizza i Oslo du sjeldent finner utenfor Italia. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste. Når det kommer til Italiensk mat og spesielt stenovnsbakt Italiensk pizza, skal vi alltid være blant de beste i Oslo.

Se vår meny på Italiensk pizza se etter din favoritt, eller plukk ut din neste italienske pizza du ønsker å prøve hos oss. Alle våre italienske pizzaer kan også tilberedes helt glutenfritt. 

Prima Fila restaurant i Oslo sentrum ligger i kort gangavstand til alle fasiliteter i indre by. Enten du er på handletur i Karl Johan, nyter en forestilling på Nationaltheatret, eller tusler langs Rådhusbryggen, er vi rett i nærheten og klare til å steke en av byens beste Italienske pizzaer til deg. Vår restaurant har stor uteservering med utsikt utover Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god italiensk pizza og se på bylivet på våren og sommeren.

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante. Din Italienske pizza venter på deg!