Primafila_02_jmn2009.jpg

Brunch Oslo

Hos Prima Fila Ristorante får du en matopplevelse utenom det vanlige, i ekte italiensk stil. Den lune og autentiske atmosfæren gjør restauranten til et perfekt sted å ta en brunch i Oslo. Med vår sentrale beliggenhet midt i sentrum, har du kort gåavstand til Aker Brygge, Nationaltheatret og Karl Johan. Dermed kan du lett kombinere både shoppingrunden og søndagsturen med en matbit hos oss.

Vår spesialitet er gode italienske råvarer og en imøtekommende betjening. Vi mener kvalitet er nøkkelen til suksess, og vårt mål er å gi våre gjester det beste Italia har å by på. De fleste råvarer importeres fra Italia, dermed får våre gjester en mest mulig autentisk meny. Ta med venner og kolleger på en brunch i Oslo, og få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

På menyen vår finner du et bredt utvalg av varme og kalde retter, slik kan alle finne noe som frister. I tillegg har vi et godt utvalg av importert drikke, noe som vil gjøre matopplevelsen komplett. Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på både mat og service. Derfor gjør vi alltid vårt beste for at din brunch i Oslo blir en behagelig og smakfull opplevelse.

Restauranten har sentral beliggenhet, med kort gåavstand til både taxi og offentlig transport. Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stedet for brunch i Oslo. Om sommeren utvider vi restauranten med en stor uteservering, med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og rådhuset. Her kan du sitte og nyte sola, mens du smaker deg gjennom våre italienske spesialiteter.

Kontakt oss gjerne på telefon eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å se deg på Prima Fila Ristorante, den ideelle restauranten for brunch i Oslo sentrum.