Primafila_02_jmn2009.jpg
brunch Oslo.jpg

Brunch Oslo

Hos Prima Fila Ristorante får du en matopplevelse utenom det vanlige, i ekte italiensk stil.

Den lune og autentiske atmosfæren gjør restauranten til et perfekt sted å ta en brunch i Oslo. Med vår sentrale beliggenhet midt i sentrum, har du kort gåavstand til Aker Brygge, Nationaltheatret og Karl Johan. Dermed kan du lett kombinere både shoppingrunden og søndagsturen med en brunch hos oss.

Italienske spesialiteter

Vår spesialitet er gode italienske råvarer og en imøtekommende betjening. Vi mener kvalitet er nøkkelen til suksess, og vårt mål er å gi våre gjester det beste Italia har å by på. De fleste råvarer importeres fra Italia, dermed får våre gjester en mest mulig autentisk meny. Ta med venner og kolleger på en brunch i Oslo, og få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italias grenser.

På menyen vår finner du et bredt utvalg av varme og kalde retter, slik kan alle finne noe som frister. I tillegg har vi et godt utvalg av importert drikke, noe som vil gjøre matopplevelsen komplett. Vi streber alltid etter å opprettholde den gode kvaliteten på både mat og service. Derfor gjør vi alltid vårt beste for at din brunch i Oslo blir en behagelig og smakfull opplevelse.

Velg din favoritt fra en rik meny

Italiensk mat er kjent for sin enkle tilnærming og fokus på råvarer av god kvalitet, noe du også vil erfare på vår restaurant. Få ingredienser og råvarer importert fra Italia sørger for å gi deg en autentisk italiensk matopplevelse. Setter du også like stor pris på italiensk kokkekunst som oss, er Prima Fila et ypperlig sted å nyte en velsmakende brunch i Oslo.

Vi serverer klassikere som foccaia, frittata, bruschetta og en rekke ulike pastaretter fra hele Italia. I tillegg til en rik meny, har vi også et fullverdig menykart med smakfull rød- og hvitvin som passer perfekt til din valgte rett. Spør gjerne vår flinke betjening for gode tips. Skal du på brunch i Oslo med småbarna? Prima Fila har en egen barnemeny som garantert vil falle i smak hos de yngste.

Se menyen vår her.

Du finner oss midt i hjertet av Oslo

Restauranten har sentral beliggenhet, med kort gåavstand til både taxi og offentlig transport. Dette gjør Prima Fila Ristorante til det perfekte stedet for brunch i Oslo. Om sommeren utvider vi restauranten med en stor uteservering, med utsikt over Fridtjof Nansens Plass og rådhuset. Her kan du sitte og nyte sola, mens du smaker deg gjennom våre italienske spesialiteter.

Like i nærheten finner du idylliske og populære Aker Brygge,som er et perfekt utgangspunkt for en hyggelig spasertur i sommersola. Her kan du se på det yrende folkelivet langs brygga eller sette deg ned ved bryggekanten og nyte den fantastiske utsikten over Oslofjorden. På Aker Brygge finner du også spennende kulturtilbud som museum og Stand-up, så her er mulighetene for en helaften mange.

Vi har også bordbestilling

Kontakt oss gjerne på telefon eller kontakt oss gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser frem til å se deg på Prima Fila Ristorante, den ideelle restauranten for brunch i Oslo sentrum.