biffrestaurant-oslo.jpg
thomas-martinsen-77457-unsplash.jpg

Biffrestaurant Oslo

Dette skrev Magasinet i Dagbladet om vår italienske biffrestaurant i Oslo, "Italia fra topp til tå. Hos Prima Fila kan du spise og drikke deg gjennom Italias 20 regioner". Kommentarer som dette varmer et restauranthjerte, men det er våre gjester som står høyest i våre tanker. Vårt mål er å levere den beste maten til våre gjester, og særlig våres deilige italienske pizza og saftige biffer, grillet til perfeksjon.

En biffrestaurant som vil gi deg en kulinarisk opplevelse

Vi jobber alltid med å opprettholde den gode kvaliteten på både maten og servicen, slik at du kan få en kulinarisk opplevelse du sjeldent finner utenfor Italia, på vår biffrestaurant i Oslo. Kvalitet er nøkkelen til suksess, og vi vil at gjestene våre skal få det aller beste av råvarer og service når de kommer til vår italienske biffrestaurant i Oslo.

På var biffrestaurant i Oslo får du klassisk biff på italiensk vis. Vi lover deg fantastiske råvarer og kjøtt og av den ypperste kvalitet. Skal du spise biff i Oslo, er Prima Fila biffrestaurant det naturlige valget for et herlig og velsmakende biffmåltid.

Kort gangavstand til alle Oslos fasiliteter 

Prima Fila biffrestaurant i Oslo ligger i kort gangavstand til alle fasiliteter i sentrum. Enten du er på handletur i Karl Johan, besøker Historisk Museum eller Nasjonalgalleriet, eller tusler langs Aker Brygge, er vi rett i nærheten for å gi deg en deilig matopplevelse i varme og hyggelige omgivelser. Vår biffrestaurant i Oslo sentrum har stor uteservering med utsikt utover Fridtjof Nansens Plass og rådhuset, noe som gjør det til et ideelt sted å sitte ned med en god biff og se på bylivet i en vakker solskinnsdag.

Booke bord? Kom innom eller ta kontakt!

Kontakt oss gjerne på telefon eller gjennom vårt enkle kontaktskjema for bordbestilling. Vi ser fram til å se deg på Prima Fila Ristorante, den sjarmerende biffrestauranten i Oslo sentrum.