Primafila_15_jmn2009 (1).jpg
Primafila_12_jmn2009.jpg

Beste lunsj Oslo

Er du lei av å spise lunsj på jobb? Ser du derfor kanskje etter et sted som serverer Oslos beste lunsj? Hos Prima Fila kan vi tilby en bred lunsjmeny med en smak av Italia. Vi har pastaer, salater, burgere, pizzaer og mye mer.

Et hyggelig avbrekk i en hektisk hverdag

Noen dager er mer hektiske enn andre, og derfor kan det være godt å ta en pause fra hverdagen i lunsjpausen. Hos oss kan du få oppleve Italia og Prima Filas beste lunsj midt i Oslo. På den varierte lunsjmenyen vår vil du finne en rekke italienske smaksopplevelser samt god drikke som passer perfekt sammen med måltidet. Vi har et stort utvalg av kalde og varme retter. I tillegg har vi en vinmeny som vil passe perfekt med ditt italienske måltid.

Vi kan tilby god stemning, god drikke, og en hyggelig betjening som passer på at du vil få den beste lunsjen i Oslo. Fortell oss hva du liker, og vi kan komme med den beste anbefalingen til hvilken vin du bør velge til hvilket måltid. Er du kjent med italiensk kultur, er du kanskje også klar over at vin er tross alt den beste smaksforsterkeren.

Du kan sjekke ut menyen vår her.

Lunsjen smaker best ute i Oslo

Når sommeren nærmer seg er det ingenting som føles så godt som det å kunne flytte lunsjen ut. Rundt sommeren, kan vi tilby en stor uteservering der du og vennene dine kan nyte Oslos beste lunsj. På denne måten henter dere energi fra maten og D-vitamin fra solen. Du kan nyte den deilige lunsjen med Oslos beste utsikt over Fridtjof Nansens Plass og Rådhuset. Av og til er det ingenting som føles så godt som å nyte mat og sol kombinert med det å se på det yrende bylivet i Oslo.

Hvorfor spise Oslos beste lunsj hos Prima Fila?

Fordi vi kan tilby en imøtekommende betjening, en fantastisk italiensk smaksopplevelse, og vi har en hyggelig uteservering. Hos oss vil du og dine venner kunne nyte den beste lunsjen midt i Oslo. Vi har blant annet hatt besøk av Dagbladets journalister da de var på en ”kulinarisk ekspedisjon” i Oslo. Vi følger stikkord som ”ferskt og godt fra de beste produsentene” når vi setter opp menyen vår, og vi ønsker kun å tilby våre gjester det beste fra Italia. På denne måten vil du og dine venner få den beste lunsjen i Oslo.

Men vi tilbyr ikke bare Oslos beste lunsj. Vi har også en rekke deilige middagsretter som kommer til å falle i smak dersom du ønsker å legge måltidet til senere på dagen. I tillegg kan være behjelpelig med å planlegge, organisere og arrangere ditt neste selskap.

Lurer du på noe eller ønsker du å booke bord? Ta kontakt! Vi gleder oss til å servere deg Oslos beste lunsj.